Academia Hakushin-Kai

Sediul central Hakushin Kai

Strada Matei Basarab 27B, Ramnicu Valcea

Chiar daca la conceptul din spatele Sistemului Defensiv Hakushin se lucra inca din 2010, Asociatia de arte martiale Hakushin-Kai, a luat nasterea abia la finele anului 2015. Acest lucru a fost realizat din dorinta de a fonda oficial academia de arte martiale ce urma sa poarte acelasi nume. Evenimentul a reunit mai multi practicanti cu vechime in domeniu si sub indrumarea Fondatorului de stil, s-a inceput un proiect ambitios atat la nivel local, cat si national.

Metoda noastra este complet diferita de abordarea clasica si tocmai asta face ca toti cei care vin sa se pregateasca alaturi de noi, sa pretuiasca experienta, chiar si atunci cind este pe termen scurt.

In cadrul Academiei Hakushin-Kai, se desfasoara multiple activitati deosebite ce inglobeaza spiritul martial, pregatirea educativ-culturala si un profund spirit civic si moral. Dorinta noastra este aceea de a dezvolta viitori practicanti ce vor avea potentialul de a-si lasa amprenta in societate si de a se face remarcati in lumea artelor martiale.

Daca doriti o schimbare in viata dumneavoastra si daca sunteti dispusi sa va dedicati unui domeniu aparte, asa cum sunt artele martiale, ar fi recomandat sa ne cautati si veniti la un interviu introductiv. Viata dumneavoastra s-ar putea schimba numai in bine, odata porniti pe aceasta cale. Oss!