Stagii

STAGII de PREGATIRE

2012-2022

In fiecare an, Fondatorul scolii Hakushin, organizeaza un minim de patru stagii tematice si cu un caracter deosebit, disponibile fiecarei divizii in parte. Aceste “tabere” se fac, cu preponderenta, la munte si durata lor variaza intre 2-6 nopti. Continutul este complex si diferit pentru fiecare deplasare in parte. Discutam aici despre notiuni de pregatire fizica, tehnici avansate de auto-aparare, module tactice, studiu pe arme albe, team-building si dezvoltare personala. La toate acestea se include si o infuzie serioasa de material teoretic – notiuni de cultura generala, filosofie si istorie – specifice zonei artelor martiale traditionale si moderne.

Stagiile de vara, organizate doar in luna august, sunt dedicate examenelor de grad (de la G6-G10). Examenele pentru centura neagra (1-3DAN) sunt sustinute doar in stagiile de instructori, organizate in perioada septembrie-octombrie a fiecarui an.

Varsta minima de participare la aceste evenimente este cea de 11 ani – stagiile de juniori.

Conditii standard de participare

(stagii de baza)

Vechime minima (activitate intensiva) – 4 luni-6 luni;*
Abonamentul achitat la zi/dosar impecabil, fara abateri;*
Recomandarea unui instructor pedagog;*
Prezenta la sedinta tehnica (dedicata stagiului in cauza);
Focus, vointa, putere de munca si entuziasm.

Conditii speciale de participare

(stagii speciale)

Vechime minima (activitate intensiva) – 3 ani*;
Gradatie minima – G8 (echivalent)*;
Apartenenta la Div. Instructorilor Cadeti/Asistenti/Grupa Avansata/Elita;
Evolutie exemplara in cadrul antrenamentelor sustinute in dojo-uri.

NOTA: Stagiile nu reprezinta doar experiente unice si cu un complex continut tehnic, ele sunt si bifate pe dosarul fiecarui practicant si permit accesul direct la examenele de grad superior (1DAN-4DAN).